Kırşehir Belediyesi, Engelli hemşehrilerimizin arızalanan engelli araçlarının tamir, bakım ve onarımını ücretsiz yapıyor…

 

“Bizim Sosyal Belediyecilik anlayışımız, yapılan çalışmaların sürdürülebilir olmasını da gerektiriyor” diyerek bir açıklamada bulunan Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Biz göreve gelmeden önce ilimizde yaşayan tüm toplumsal kesimlerinin yaşam standartlarını ve kalitesini yükseltecek birçok projeyi hazırladık. Bunların başında da elbette, çocuklarımız, engelli hemşehrilerimiz, kadınlar, öğrenciler, emekliler vb. birçok kesim geliyor. Göreve geldikten sonra özellikle engelli hemşehrilerimizin faydalanabilmesi için Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’ni; geçtiğimiz ay da resmî açılışını yaptığımız Sabriye-Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi’ni, etrafındaki tüm donatılarıyla birlikte, hizmete sunduk.

Hatırlanacağı üzere 'Hayata Engel Yok Hizmet Aracı” ile de engelli hemşehrilerimize hizmet sunmaya başlamıştık. Elbette, Kırşehir ve Kırşehir’de yaşayan halkımız için ne yaparsak yapalım azdır ve hemşehrilerimiz tüm hizmetlerin en iyisini hak ediyor.

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak fiziki mekanları yaratıp bir kenara çekilmeyi doğru bulmuyor ve Engelli Hemşehrilerimizle sürekli iletişim halinde bulunuyoruz. Bu kapsamda başlattığımız yeni bir uygulamayla, ekiplerimizle Engelli Hemşehrilerimizin arızalı araçlarının bakım ve onarımını da yaparak hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Arızası bulunan ve bakımı yapılması gereken engelli araçları 'Hayata Engel Yok Hizmet Aracımızla' hemşehrilerimizin evlerinden alıp, bakım ve onarımını yaptıktan sonra tekrar hemşehrilerimize teslim ediyoruz.

Sosyal Belediyecilik anlayışımızda bundan sonra da hemşehrielrimizin ihtiyaç ev talepleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz.” (HABER MERKEZİ)