Kırşehir Kent Konseyi yeni çalışma grup başkanları ile birlikte Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’yu ziyaret etti.
Başkan Ekicioğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarete Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Kent Konseyi Genel Sekreteri Tolga Akpınar, Ahilik ve Esnaf Kültürü Araştırma Çalışma Grubu Başkanı Fatih Mahmutoğlu, Kadın Meclisi Başkanı Hülya Coşkuntuna, Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Ayla Ünsal, Tarım Çalışma Grubu Başkanı Dr. Gökhan Filik, Evre ve Temizlik Çalışma Grubu başkanı Mevlude Alev Ateş, Kadın Meclisi Başkan Yrd. Av. Emel Ersin, İletişim ve Medya Çalışma Grubu Başkanı Ömer Duran katıldı. Ziyarete Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu Başkan Vekili İbrahim Düğer de eşlik etti.
“HEPİMİZ TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYACAĞIZ”
Kendilerini tanıtan ve çalışma grupları ve projeleri hakkında bilgi veren Kent Konseyi birim başkanlarına Belediye Başkanı Ekicioğlu tam destek verdi. Kent Konseyi’nin yeni yapılanması ile daha güçlü hale geldiğini belirten Ekicioğlu, “Valilik, Belediye, Kent Konseyi ve diğer birimleri ile bu kent hepimizin. Katılımcı yönetim açısından bütün birimlerimizin etkin olması ve hepimizin Kırşehir için elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Kent Konseyi gönüllülük esasına dayalı olarak bu misyonu üstlendiğinden dolayı bizim için çok daha ayrı bir öneme sahip. Üreteceğiniz ve önümüze getireceğiniz projelere elimizden geldiği ölçüde tam destek vermeye hazırız” açıklamasında bulundu. (HABER MERKEZİ)