Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz'ın annesi Gülhanım Araz vefat etti. 
Sekiz çocuk annesi olan Gülhanım Araz bir süredir romatizmal rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Gülhanım Araz’ın cenazesi  bugün saat 12.00’da Belediye Gasilhanesinde kılınan namazın ardından Çaydeğirmeni Mezarlığı’nda defnedildi.
Nuri Araz’ı ve ailesini bu acılı gününde CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP İl Başkanı Baran Genç, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu, Osman Uçar, Hamza Çam ve Nihat Özkan, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk başta olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticileri, dernek ve oda başkanı ile Belediye çalışanları, yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, Nuri Araz başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)