Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Bağbaşı Mahallesi halkının istediği Pazar Yeri’nin yapılması için start verdi. 
Bağbaşı’na özellikle TOKİ konutlarının yapılması ile birlikte halkın ihtiyaç duyduğu Pazar Yeri’nin yapılması taleplerini değerlendiren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, TOKİ konutlarına yakın, Akbayır mevkiinde çalışmaları başlattı. 
Önceki gün Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu ve Osman Uçar ile birlikte Bağbaşı Pazar Yeri’nin yapılacağı alana giden Başkan Ekicioğlu, hedeflerinin en kısa sürede Pazar Yerini yaparak halkın hizmetine sunacaklarını ifade etti.
Seçimlerde “Kırşehir’i ortak akılla yöneteceğiz, halkımızla birlikte yöneteceğiz” diyen ve halktan gelen her türlü olumlu projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Biz halkımıza söz verdiğimiz gibi, şehrimizi ortak akılla yönetiyoruz. 
Halkımızdan gelen her türlü olumlu projeye varız. Bağbaşı halkı mahallelerine bir Pazar Yeri yapılması için istekte bulunmuşlardı. Biz de onların bu taleplerini yerine getirmek için kolları sıvadık. İnşallah en kısa sürede bu mahallemize de bir semt pazarı yapacağız” dedi.
Başkan Ekicioğlu, daha sonra Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu ve Osman Uçar ile birlikte Uğur Mumcu-Basın Anıtı civarında devam eden asfalt çalışmaları ile kaldırım ve orta refüj çalışmalarını yerinde inceleyerek gördüğü eksiklik ve yanlışların giderilmesini istedi ve mahalle halkıyla sohbet etti.
Uğur Mumcu-Basın Anıtı civarında oturan ve yıllar sonra yol ve kaldırımlarının yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Ekicioğlu’na teşekkür ederek, “Bizim bu bölge ne yazık ki yıllardır mahrum bırakılmış, doğru dürüst yolu, kaldırımı olmadığı için, çukurdan geçilmiyor, toz ve toprak içindeydi. Bizlere verdiğiniz sözü yerine getirdiğiniz için sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyoruz. Allah sizden razı olsun. İnşallah tüm şehrimize daha güzel hizmetler getirirsiniz. Bizler de her zaman sizin yanınızdayız” diye konuştular. (HABER: BEYHAN BALLI)