Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yıllardır yapılmadığı için bölge halkının yoğun tepkilerine neden olan Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı yolunda altyapı çalışmalarının sonuna gelindiğini en kısa sürede asfaltlanacağını açıkladı 

BELEDİYE AĞAÇLARI KESMEK YERİNE BAŞKA YERLERE TAŞIYOR

Kırşehir Belediyesi ekipleri düzenlenen plan-proje kapsamında yapılan yol çalışmaları esnasında ağaçları kesmeden, ağaçlara zarar vermeden büyük bir titizlikle başka yerlere taşıyıp ekimini gerçekleştiriyor.
Belediye tarafından, Uğur Mumcu Basın Anıtı civarı Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı’nda devam eden asfalt çalışmaları esnasında yerinden kaldırılan ağaçlar, kökleri ve dallarına zarar verilmeden Organize Sanayi Bölgesi girişine getirilerek oradaki yerlerine dikim işlemleri gerçekleştiriliyor.
Bu arada Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Basın Anıtı civarı Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı’nda asfalt serim çalışması öncesi alt yapı çalışmaları da yoğun şekilde devam ediyor.
Yıllardır yolu yapılmadığı için bölge halkının yoğun tepkilerine neden olan Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı yolunu asfaltlayarak en kısa sürede hizmete sunmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Ekicioğlu, “Yıllardır altyapısı yapılmayan Melikgazi Caddesi’nin altyapısını yapıp, yollarını asfaltladıktan sonra yine önceki dönemlerde yıllarca ihmal edilen Yenice Mahallesi Basın Anıtı civarı, Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı’nda asfalt ve yol çalışmalarına başladık. Asfalt serimi işlemlerinden önce bölgenin alt-yapı işlemlerini sonlandırdık, ekiplerimiz şu an kazı işlemini gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın da dikkatini çektiği gibi özellikle geçmiş dönemlerde asfalt ve yol yapımının ihmal edildiği bölgelerimizde asfalt ve yol çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Örneğin, Melikgazi Caddesi, Selafur Bölgesi, Kasımağa mevkii gibi yıllarca yol yapımı ve asfalt çalışmasının yapılmadığı bölgelerde kendi tesislerimizde ürettiğimiz asfaltın serim işlemlerini tamamladık. Özellikle önceki dönemlerde ihmal edilen Basın Anıtı civarı-Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı için vatandaşlarımızdan asfalt ve yol yapımı ile ilgili yoğun bir talep geliyordu. Başlamış olduğumuz yol yapım asfalt çalışmasından dolayı hemşehrilerimiz bizlere memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Bizim de tek derdimiz hemşehrilerimizin daha güzel, daha modern bir Kırşehir’de yaşamalarıdır. Bu anlamda çalışmalarımız sıralı bir şekilde bütün mahallelerimizde aratarak devam edecektir’’ dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)