AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“Bayramlar, dayanışmanın,
dargınlıkların, kırgınlıkların 
unutulduğu özel günlerdir”

    AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kurban bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Bu bayramda “Temizlik, Maske ve Mesafe  kuralları çerçevesinde dini vecibelerimizi yerine getirip,  anne, baba, komşu, dost ve akrabalarımızla bayramlaşmayı ihmal etmeyeceğiz” diyen Başkan Seher Ünsal, mesajında şunları ifade etti:
“Allah’a yakınlaşma, rızasını elde etme, Rabbine kayıtsız şartsız teslimiyet sembolü olan kurban ibadetine bu yıl kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bir Kurban Bayramına daha kavuşturan Rabbimize hamdü senalar ediyorum.
Bayramlar; dayanışmanın, yardımseverliğin, huzurun ve bereketin yaşandığı, akrabalık ve komşuluk bağlarını kenetleyen, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, ihtiyaç sahiplerinin yüzünün gülmesine vesile olan özel günlerdir.
Türkiye olarak, salgın dönemini, sağlık başta olmak üzere her alanda tüm dünyanın takdirini kazanan bir başarıyla yönettik.
“Bu bayram da diğer bayramlarda olduğu gibi coşkumuzu ve sevicimizi kaybetmeden “Temizlik, Maske ve Mesafe”  kuralları çerçevesinde dini vecibelerimizi yerine getirmeyi ve anne, baba, komşu, dost ve akrabalarımızla bayramlaşmayı ihmal etmeyeceğiz.
“Kurban Bayramı için yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan, trafik ve sağlık kurallarına titizlikle riayet etmelerini istirham ediyorum. Bayram sevincimize gölge düşürmemek, yürekleri yakmamak için hep birlikte lütfen daha dikkatli, daha sorumlu davranalım. Kesilen Kurbanların makbul olmasını, yapılan ibadetlerin kabulünü temenni ediyorum.
“Bu duygu düşünceler ile başta Kırşehirli hemşerilerimizin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)