CHP İl Başkanı Baran Genç:

“Bayram sevincini herkese yaşatmalıyız”

Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Başkanı Baran Genç, Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını vurguladı.

CHP İl Başkanı Baran Genç, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Genç, mesajında bayramların önemine değinerek, dini ve milli bayramların milletimizin gönlünde ayrı bir yere ve öneme sahip olduğuna işaret etti.

Baran Genç, milli ve dini bayramların, milli ve manevi duygularımızı coşturan, insanları kaynaştıran ve bir arada tutan en önemli günlerden olduğuna da dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bayramların birlik-beraberliğin pekiştirildiği, dargınlıkların sona erdirildiği, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve dayanışmanın doruklara ulaştığı günlerdir Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Savaşın ve şiddetin hüküm sürdüğü dünya coğrafyasında, tüm insanlığın ihtiyacı olan, bayramların bu yanıdır. Başta halkımız olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını savaşların sona erdiği, insanların daha özgür yaşadığı, demokrasinin gerçek anlamda yaşam bulduğu, ülkemizde ve dünyada barışın, adaletin ve eşitliğin hâkim olduğu bir dünya dileğiyle, milletimizin ve Kırşehir halkının Ramazan Bayramı’nı kutlar, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla kutluyorum.”  (HABER: BEYHAN BALLI)