Başkan Ünsal: “AK Parti’de görev talep edilmez, verilir”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, yapılacak ilk seçimlerde Kırşehir’de milletvekili adayı olup olmayacağı yönündeki bir soruya, “AK Parti’de görev talep edilmez, verilir” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kendisine, “Ahiler diyarı Kırşehir’i sana emanet ediyorum” diyerek görevi verirken Seher Ünsal, “Hepinizin bildiği üzere AK Parti’de İl Başkanları milletvekili aday adayı olmamaktadır. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi nerede görmek isterse oradayız. AK Parti’de görev talep edilmez, görev verilir. Sizin talep kâr olmanızdan daha ziyade partimizin her bir bireyinin, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sizi orada görmek istemesi daha önemlidir. Sayın cumhurbaşkanımız beni İl başkanlığı görevi ile şereflendirdi bizim görevimiz bize verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmektir. Ve bana Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Ahiler diyarı Kırşehir’i sana emanet ediyorum’ dedi. Üstümüzde çok büyük bir görev ve sorumluluk bilinci var” diye yanıt verdi. 

Sosyal medya hesaplarındaki şahsi paylaşımına değinen Başkan Ünsal, “Geçtiğimiz bir İç Anadolu Bölge toplantımız Nevşehir ev sahipliğinde yapıldı. MKYK üyelerimizden birisi eşimle birlikte benim fotoğrafımı çekti. Biz de bunu sosyal medyada çok güzel bir sözle paylaştık. Daha sonrasında ilimizde bir gazeteci bunu haber yaptı. Evlilik yıldönümümüzü şarap mahzenlerinde kutlamışız şeklinde yazmış. O gün ne evlilik yıldönümümüz ne de başka bir özel gündü. Toplantıda çektiğimiz bir fotoğraf bu şekilde gündem oldu. O sebepten ötürü şahsi sosyal medya hesabımda ailemle ilgili özel hayatımla ilgili fotoğraf paylaşmıyorum” açıklamasını yaptı.

ÜNSAL: “DÜNYADA TÜRKİYE, TÜRKİYE’DE KIRŞEHİR”

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, “Ben 23 yıl yurtdışında Viyana’da yaşadım. Memleket hasreti ile büyüdüm, 23 yıl Ezan-ı Muhammedi’yi duymadan ezana hasret büyüdüm. Gurbette büyüdüğüm için memleket sevgisini çok çok iyi biliyorum. Bu sebeple ülkemiz, memleketimizde duvarın üstüne bir taş da biz koymak için canla başla çalışıyoruz. Kırşehir’de milletvekili sayımızı yeniden 2’ye çıkaracağız. Belediyeyi de yeniden alacağız. Uyumadan, yorulmadan, gece gündüz demeden, hafta sonu demeden çalışmaya devam ediyoruz. Esnafımızla, çiftçimizle vatandaşımızla görüşüyor, talepleri yerinde dinliyoruz. Benim memleket diye, Kırşehir diye bir sevdam var. Dünyada Türkiye, Türkiye’de Kırşehir diye bir sözüm var benim. Bu konudan mütevellit hep birlikte Ahi diyarı, şirin Kırşehir’imizi çok iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Kırşehir’i erdemli bir şehir, Kırşehir’i marka şehir olma yolunda var gücümüzle çalışamaya devam ediyoruz.“ açıklamasını yaptı. (HABER MERKEZİ)