KIRŞEHİR Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, yayınladığı mesajla tüm annelerin “Anneler Günü”nü kutladı.
Her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan ve bu yıl 10 Mayıs Pazar gününe denk gelen “Anneler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınlayan KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, mesajında şunları söyledi:
“Doğumdan ölüme kadar olan sürede dünyaya getirdikleri çocuklarına kol kanat geren, varlıklarıyla hayata ayrı bir anlam katan, sevgi ve şefkat dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde bir kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez. Tarifi imkânsız bir sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan annelerimiz, bizleri dünyaya getiren, yaşamları boyunca bizim en büyük destekçimiz olan, hayatımızın mucizeleridir. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamamız, sevgi ve saygımızı daima göstermemiz gerektiğini vurgularken, çocuklarına yönelik ilgisini, sevgisini, şefkatini ve kanat gerişini, doğumdan ölüme kadar geçen sürede karşılık beklemeden fedakârca sürdüren tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını milletçe yürekten paylaştığımız ve daima yanlarında olduğumuz şehit annelerimiz ve her türlü fedakârlık ve tükenmez sabırla, dünyanın en yüce görevini yerine getiren tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum.
“Bugün Korona Virüsü sebebi ile annelerimizin sağlığını düşünerek yanlarına gidip, ellerini öpüp, sarılamasak ta onları arayarak veya bir hediye göndererek sevindirebiliriz. Evlatlarıyla ve tüm sevdikleriyle birlikte nice sağlıklı ve mutlu yıllar temennisiyle Anneler Günü’nü kutluyor, emsalsiz ve sınırsız sevginin timsali, hayatın eşsiz birer mucizeleri tüm annelere selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)