Geçtiğimiz hafta yapılan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kurulu sonunda beşinci kez başkanlığa seçilen ve mazbatasını alan Bahamettin Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor.

Başkan Bahamettin Öztürk’ü ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Şaban Çelik, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Ali Demir ve Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ardından CHP Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Bahamettin Öztürk’ü makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Bahamettin Öztürk, yeni dönemde çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirterek, “Biz bu yola birlik ve beraberlik içinde çıktık. İnanıyorum ki ‘ben’ değil ‘biz’ dersek aşamayacağımız zorluk kalmaz. Bugün mazbatamızı aldık. 4 yıl boyunca dokunmayacağımız esnafımız kalmayacak. Bu koltuklar hizmet için bir araç. Kapımız tüm esnaflarımıza sonuna kadar açık. Tüm oda başkanlarımız esnaflarımızın bir sıkıntısı olduğunda destek olmak için yanında. Üst kuruluşlarda görevlerim var. Kırşehir’i üst kuruluşlarda temsil ederek tanıtacağız. Valiliğimiz, milletvekillerimiz, belediyemiz ve tüm STK’larla barışığız. Kimseyle ayrışmadık hep kaynaştık, dost olduk. Bundan sonra da öyle olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulu 6 Mayıs Cuma günü Birlik binasında gerçekleştirilmiş, tek liste olarak seçime giren mevcut başkan Bahamettin Öztürk, 126 oy ile başkanlığının 5. dönemine vize almıştı.

Bahamettin Öztürk’ün başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine Ahmet Hikmet Erdoğan, Davut Kaya, Oğuz Maraş, Murat Zobu, Denetim Kurulu asil üyeliklerine Oğuz Cihan, Yılmaz Çakır, Mehmet Emin Lenger, Disiplin Kuruluna ise Mustafa Genç, Sait Kamalı, Orhan Boran seçilmişlerdi. (HABER: BEYHAN BALLI)