CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç, geçtiğimiz ay güven tazeleyerek yeniden Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen Bahamettin Öztürk’ü kutlayarak başarılar dilediler.
Ziyarette Kırşehir esnaf ve sanatkârlarının içinde bulunduğu sorunlar ele alınırken, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahamettin Öztürk, “Pandemiden dolayı aylarca iş yapamayan esnaf ve sanatkarlarımız zor günler geçirdi. Bu süreçte Kooperatif olarak bizden kredi talep eden bütün esnaf ve sanatkârlarımızın her zaman yanında oluyoruz, bundan sonra olmaya devam edeceğiz” dedi.
CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç te Türkiye’nin pek çok ilinde yaşanan orman yangınlarından duydukları üzüntüyü dile getirdiler.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin Muğla ve Antalya’da yangına müdahale ettiğini söyledi. Ayrıca o bölge insanlarının ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla bir yardım kampansı açacaklarını ifade etti. (HABER: BEYHAN BALLI)