Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in kuruluşunun 45. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
 “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi’nin tarafsız ve ilkeli duruşundan dolayı her zaman doğruya doğru, eğriye eğri deme cesaretini gösterdiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, gazetemize gönderdiği kutlama mesajında şunları ifade etti:
“Tarafsız, özgür ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın, toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli bir rolü vardır. Basın etiğine uygun olarak haber yapan bir basın kuruluşu, öncelikle halkı doğru bilgilendirme işlevini yerine getirirken bir yandan da vatandaşın hakkını gözetir. Bundan dolayı da çağdaş toplumlarda yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü kuvvet olarak medya gösterilir. 
“İlimizde kuruluşundan bu yana tarafsızlık ve dürüstlük ilkesinden asla vazgeçmeden Kırşehir'in ve Kırşehirlinin hakkını gözeten haberlere imza atan ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesi, bu tarafsız ve ilkeli duruşundan dolayı her zaman doğruya doğru, eğriye eğri deme cesaretini göstermiştir. 
“Köklü ve ilkeli geçmişi ile yerel basınımızda çok önemli bir yere sahip olan Kırşehir Çiğdem Gazetesi’nin kuruluşunun 45. yıldönümü dolayısıyla Şevket ve Salih Güner’in şahsında gazeteye emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)