Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin 7 Şubat Pazartesi günü başlayacak olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İki haftalık yarıyıl tatilinin ardından 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ikinci yarıyıl ders zilinin tekrar çalınacak olmasıyla birlikte derslerine başlayacak olan öğrencilere başarılar dileyen Başkan Ekicioğlu, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:

“2021-2022 eğitim-öğretim yılı ilk yarıyılın da Pandemi koşulları altında geride bıraktık. Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz, sizler bu zor koşullara rağmen üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiniz. Çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve velilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

“Yaşanan bu zor sürecin ardından tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında başarılar diliyorum.  Kırşehir Belediyesi olarak ilk dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de okullarımızda dezenfekte uygulamasına devam edeceğiz.” (HABER MERKEZİ)