Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 2021-2022 yılının ikinci yarısının son haftalarının yaklaşmasıyla birlikte okul ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Ekicioğlu, okul ziyaretleri kapsamında 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü Borsa İstanbul 23 Nisan İlkokulu ve Borsa İstanbul 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Sağlık Lisesi Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.

İkinci dönemin sonlarının yaklaşmasıyla birlikte ilimizde bulunan okul ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Ekicioğlu, okulların sorunlarını yöneticileriyle istişare ederken eğitim durumuyla ilgili de görüş alışverişinde bulunmaya da devam ediyor.

Başkan Ekicioğlu ziyaretleri sırasında geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle sohbet ederken; öğretmen ve idarecilerle de eğitimin genel durumu, öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaç ve beklentileri noktasında görüş alışverişinde bulunuyor.

Ekicioğlu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarımızın şehrimiz ve ülkemiz açısından önemini vurgulayarak, ülkenin büyümesi ve kalkınmasının yolunun eğitimden geçtiğini belirtti.

Başkan Ekicioğlu, dönem sonu ve üniversite sınavlarına girecek olan tüm öğrencilere de başarılar diledi. (HABER MERKEZİ)