Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 2021-2022 yılının ikinci yarısının başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Ekicioğlu, okul ziyaretleri kapsamında 22 Mart 2022 Salı günü Âşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İnönü İlkokulu ve Yeşilyurt Mustafa Bozkurt Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.

İkinci dönemin başlamasıyla birlikte ilimizde bulunan okul ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Ekicioğlu, okulların sorunlarını yöneticileriyle istişare ederken eğitim durumuyla ilgili de görüş alışverişinde bulunmaya da devam ediyor.

Başkan Ekicioğlu ziyaretleri sırasında geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle sohbet ederken; öğretmen ve idarecilerle de eğitimin genel durumu, öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaç ve beklentileri noktasında görüş alışverişinde bulunuyor.

Ekicioğlu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarımızın şehrimiz ve ülkemiz açısından önemini vurgulayarak, ülkenin büyümesi ve kalkınmasının yolunun eğitimden geçtiğini belirtti.

Başkan Ekicioğlu, “İlimizdeki bütün okullarımızı ziyaret ediyoruz. 93 okulumuzun 60’a yakınını bugüne kadarki ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Okullarımızın fiziki ve kurumsal sorumalarını öğrenip yardımcı olmak için yola çıktık. Eğitim bizim işimiz değil diyerek kenara çekilmeyi doğru bulmuyoruz. Bu şehir hepimizin şehri ve bütün birimleriyle birlikte bir bileşeniz” diyerek öğretmen ve idarecilerin de görüşlerini aldı. (HABER MERKEZİ)