Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, vatandaşlarla buluşarak istek ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
Vatandaşların taleplerini dinlemek, sorunları yerinde incelemek ve bu sorunlara vatandaşlarla birlikte çözüm üretmek amacıyla mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ekicioğlu, Kervansaray Mahallesi 2082. ve 2088. Sokakta ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.
Kervansaray Mahallesi Muhtarı Çelebi Baran’ın da katılımıyla gerçekleşen toplantıda Kervansaray Mahallesi 2082. ve 2088. Sokaklarında ikamet eden vatandaşlar Başkan Ekicioğlu’na taleplerini ilettiler.
Mahallelerine gelerek konuyu bizzat yerinde inceleyip, istişare toplantısı gerçekleştirdiği için memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na teşekkürlerini bildirdiler.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını yerinde inceleyip, sorunların çözümü ve taleplerin gerçekleştirilmesi hususunda vatandaşlarla birlikte istişare içerisinde olmanın önemine dikkat çekerek, şehrin farklı mahallelerinde bu tür istişare toplantılarının artarak devam edeceğini belirtti. (HABER MERKEZİ)