2021 yılının son günleri akşam saatlerinde, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar'la birlikte görev başındaki kamu çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar.

Belediye Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışanlarla ve yolculuk yapacak olan hemşehrilerimizle, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi çalışanları ve hastalarıyla, Polis Kontrol Noktasında görev yapan güvenlik görevlileriyle, Ahi Polis Karakolu görevlileriyle ve Duraklarda Petlas Servis Araçlarını bekleyen işçilerin yeni yıllarını kutlayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, hemşehrilerimize koronavirüs sürecinde farkındalık yaratmak amacıyla da maske, kolonya ve dezenfektan verdi.

Akşam saatlerinde Kırşehir halkı için farklı alanlarda çalışan hemşehrilerimizle sohbet eden Başkan Ekicioğlu, sevinçlerimizle, acılarımızla ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakırken 2022 yılında Kırşehir için çok önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 2022 yılında tüm Kırşehir halkına da sağlık, mutluluk ve huzur dileğinde bulundu. (HABER MERKEZİ)