Başkan Ekicioğlu, esnafla

Kırşehir Eğitim-Bir-Sen üyeleri iftarda buluştu Kırşehir Eğitim-Bir-Sen üyeleri iftarda buluştu

buluşmaya devam ediyor

 

Ekicioğlu: “Çocuklarımıza güzel, yaşanılabilir bir şehir ve ülke bırakmak için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor ve tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz”

Göreve geldiği günden beri toplumun tüm kesimleriyle sürekli görüşmeler yaparak, Kırşehir’in halkla birlikte yönetilmesi noktasında icraatlar ortaya koyan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bir yandan söz verdiği projeleri hayata geçirirken, bir yandan da Kırşehirli hemşehrilerimizle, Ahi Esnafıyla ve Kırşehir’deki tüm toplumsal kesimlerle de sürekli görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyor.

Kırşehir’in, “kent kimliği” olan bir tarih ve kültür şehri olduğunu ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, “Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz sözler var ve biz Kırşehir Belediyesi olarak bu sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Biz Kırşehir Belediyesi olarak vatandaşın ve esnafımızın gelmelerini beklemeden, kendi alanlarında ziyaretlerimizi de sürekli yapıyor ve görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyoruz.İlimizde var olan sorunların tespiti ve bu sorunların da ortak akılla çözüme kavuşturulması bizler için çok önemli. Çocuklarımıza güzel, yaşanılabilir bir şehir ve ülke bırakmak için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor ve tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de Hep birlikte çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” dedi. (HABER MERKEZİ)