Belediye Başkanı Terme Caddemizde iş yerleri bulunan esnafları ziyaret ederek, pandemi süreci içerisinde yaşamış olduğu sıkıntılar hakkında sohbet etti. 
Yaptıkları çalışmalar ve projeler ile ilgili görüş alış verişinde bulunan Başkan Ekicioğlu, pandemi dolayısıyla aylardır kapalı oldukları için doğru dürüst iş yapamayan esnafın yaşadığı sorunları çok iyi bildiklerini ve bunlara her türlü desteği verdiklerini ifade etti.   
Kırşehir Ahi esnafına ve hemşehrilerine destekleri ve kendilerine verdikleri, duydukları güven için teşekkür eden Başkan Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi, ilimizde koronavirüse karşı 2020 yılı Mart ayından beri çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Özellikle maske üretimi ve ücretsiz dağıtımının yanı sıra ilimiz genelinde yoğun bir şekilde yapmış olduğu dezenfekte ve temizlik çalışmaları ile vatandaştan takdir toplayan Belediyemiz koronavirüs tedbirleri kapsamında başlayan yeni dönemle birlikte çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından pandemi sürecinin başından beri ilimizdeki caddeler, sokaklar, kamu kurumları, ibadethaneler, meydanlar, pazar yerleri, park ve oyun alanları, çarşılar, iş yerleri, toplu taşıma araçları, ve ticari taksiler gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bütün alanlar koronavirüs tedbirleri kapsamında ilaçlanıp dezenfekte ediliyor. Yeni dönemle birlikte iş yerleri yeni açılacak olan esnafların iş yerleri yine ücretsiz bir şekilde ilaçlanıp dezenfekte edilecek. İş yerleri yeni açılacak olan esnafların konu ile ilgili Kırşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları halinde Belediye ekipleri esnaflara ücretsiz dezenfekte hizmeti verecek. Uzun bir aradan sonra iş yerleri açılan esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyorum. Ekiplerimiz, esnaflarımızın iş yerlerini ücretsiz dezenfekte etmeye devam edecek. Esnaflarımız,  bu konu ile ilgili Kırşehir Belediyesi Alo 153 Çağrı Merkezi’ne başvurabilirler. Bütün hemşehrilerimin yeni dönemle birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet göstermelerini temenni ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum.’’ dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)