Kırşehir Belediyesi, binlerce öğrencinin tatil heyecanını ‘Yarıyıl Şenliği’ ile taçlandıracak. 7 gün boyunca tiyatro gösterimlerinden zeka oyunları ve el becerilerini geliştirme şovlarına kadar, birbirinden renkli 14 etkinlik gerçekleştirilecek.
Öğrencilere müjdeyi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci “Çocuklarımıza çok keyifli ve verimli bir tatil yaşatacağız” dedi.
Yarı yıl tatilinde çocukları nitelikli ve eğlenceli etkinliklerle buluşturmak isteyen Kırşehir Belediyesi, dopdolu bir şenlik programı hazırladı.
İlkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik şenlik 23-29 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Çocuk tiyatroları, Tahta Bacak Gösterisi, Masal Okuma, Çocuk Korosu, Sürpriz Hediyeler, İlizyon Gösterisi, Ebru Uygulama, Zeka Oyunları , Palyaço Etkinlikleri ,Yüz Boyama, Hacivat-Karagöz , Resim Sergisi, Çini Boyama gibi toplam 14 faaliyet gerçekleştirilecek. 11 ile 18 saatleri arasında yapılacak etkinliklere Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ev sahipliği yapacak.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Eğitim yaşamlarında zorlu bir dönemi daha geride bırakan çocuklarımızı ödüllendirmek, nitelikli ve keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak için dolu dolu bir şenlik programı hazırladık. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde düzenlenecek çocuk şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyor, iyi tatiller diliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)