Başkan Bahçeci; “Kırşehir’i hep birlikte daha güzele, daha iyiye hazırlayacağız”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehrin farklı noktalarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlar ile bir araya geldi.
Ziyaretlerde Kırşehir’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler de veren Başkan Bahçeci “Bulduğumuz her fırsatta çarşıda esnafımızı ziyaret ediyoruz, istişareyi ve dayanışmayı yüksek tutmalıyız, hizmetlerimizden ve bizden memnuniyeti ancak bu şekilde kontrol edebiliriz. Sadece esnafımızla değil aynı zamanda karşılaştığımız hemşerilerimizle de sohbet etme imkânımız oluyor, gücünü Milletinden alanlar asla Milletinden kopmazlar. Birlikte Kırşehir’i paylaştığımız esnaflarımızın, hemşerilerimizin görüşleri bizler için çok değerli ve önemli. Kırşehir’i hep birlikte daha güzele, daha iyiye hazırlayacağız. Kırşehir’i yeşil alanlarıyla, çevresiyle, doğal güzellikleriyle, mimarisiyle, estetiğiyle geleceğe taşıyacağız. İnşallah ilkelerimizden ayrılmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehrin farklı noktalarında esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Medrese Mahallesi Lale Camii civarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Bahçeci esnaflara bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI
Başkan Bahçeci; “Esnaflarımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Lale Camii civarındaki esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Vatandaşlarımızla çay içip, sohbet etme imkânı buluyoruz. Birlikte Kırşehir’i paylaştığımız hemşerilerimizin görüşleri bizler için çok değerli ve önemlidir. Belediyecilik anlayışımızda da vatandaşlarımızla birlikte katılımcı bir yol izliyoruz. İnşallah bu anlayışla şehrimize hizmet sunmaya devam edeceğiz.
Kırşehir’de oluşturduğumuz birlikteliği hamdolsun şehrimizin her bir köşesinde hissediyoruz. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla birlikte şehrimizin geleceği için birlikte hareket ediyoruz. Yenilikleri takip ederek, Kırşehir’i hep birlikte daha güzele, daha iyiye hazırlayacağız. Tek düşüncemiz Kırşehir’dir hemşerilerimizdir” diye konuştu.
YATIRIMLARIMIZ KIRŞEHİR’İN GELECEĞİ İÇİN
“Şehrimizin sadece bugününe değil, geleceğine yönelik adımlar attıklarını belirten Başkan Bahçeci, “Projelerimizi bir bir tamamlıyor, hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz. Altyapı, çevre, ulaşım, spor gibi başlıklarda yatırımlarımız mevcut. Bizim tek derdimiz bu şehre hizmet etmek. Kırşehir’i yeşil alanlarıyla, çevresiyle, doğal güzellikleriyle, mimarisiyle, estetiğiyle geleceğe taşıyacağız. İnşallah ilkelerimizden ayrılmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)