Atatürk Caddesi’nin trafik akışı esnafın ve halkın isteği üzerine tersine çevrildi

BAŞKAN BAHÇECİ ESNAFIN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ

Kırşehir Belediyesi Atatürk Caddesi esnafının isteği üzerine tek yön uygulamasının trafik akış yönünü Yenice Mahallesi istikametine çevirdi.
Atatürk Caddesinin alt ve üst yapım çalışmalarının bitmesinin ardından yapılan yön uygulaması esnaflarla yapılan anket sonucunda Yenice Mahallesi istikametine çevirme kararı alındı.
Kırşehir'in geleceğine yönelik proje ve hizmetlere vatandaşların görüşünü alarak karar verdiklerini belirten Belediye Bahçeci, vatandaşların görüş ve taleplerinin kendilerine ışık tuttuğunu vurguladı.
Bahçeci; “Atatürk Caddesinde esnafımızı ziyaret ettik, yaptırdığımız anket neticesinde tek yön uygulamasının yönünü çarşı istikametinden Yenice Mahallesi istikametine çevirme kararı aldık, Pazartesinden itibaren de uygulanmaya başlandı. Kırşehir'in geleceğine fikir alışverişinde bulunarak danışarak vatandaşlarımızla hep birlikte karar veriyoruz. Hemşerilerimizin görüş ve talepleri, yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalara da ışık tutuyor. Esnaflarımızdan yolun Yenice Mahallesi istikametine doğru olması yönünde bir talep vardı. Bizde hemen arkadaşlarımıza birlikte değerlendirdik ve o bölgede anket yaptık. Anket sonucunda göre esnafımızın isteği doğrultusunda yolun yönünü çevirdik. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar istişareye çok önem verdik. Halkımızın hep dinledik. Her alanda çok önemli çalışmalara imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)