AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal:

“Basının görevi halkımızı doğru bilgilendirmektir”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri bugün gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek 45. kuruluş yıldönümünü kutladılar. 
“Kırşehir Çiğdem”in 45. yılına girmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner ve Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı’yı kutladı ve yayın hayatında başarılar diledi.
“Kırşehir Çiğdem”i yayınlarını yıllardır yakından takip ettiğini, Kırşehir ve Kırşehirlilerin sorunlarını sürekli gündemde tutarak çözüm yolları aradığı için tebrik ettiğini belirten Seher Ünsal, “Kırşehir’de 44 yıl önce yayın hayatına başlayan ‘Kırşehir Çiğdem Gazetesi’ni 45. yılına girmesinden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Malum yerel gazeteler bulunduğu illerin sorunlarını sürekli gündemde tutup, ili yönetenlere yol gösterici görevini yerine getirmektedirler. Kırşehir’de ilkeli ve dürüst gazetecilik yapan, objektif ve tarafsız yayınlarıyla bizlere ışık olmuş gazetemiz ‘Kırşehir Çiğdem’ bu yolda örnek yayınlarıyla herkesin takdirini ve saygısını kazanarak bugünlere ulaşmıştır. Kırşehirimizde basın etik kurallarına gösterdiği hassasiyet ile yayınlarını sürdüren ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesi’nin bu duruşunu devam ettirerek daha uzun yıllar Kırşehirlilere hizmet etmeye devam edeceğine olan inancım da tamdır. Bu çerçevede ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesi, gazetecilik ilkelerinden asla taviz vermeden, toplumun çıkarından başka hiçbir çıkar gözetmeyen tavrı ve tarafsız duruşuyla 44 yıl boyunca gazetecilik mesleğinin gerçek anlamda hakkını vermiş, tarafsız ve objektif yayınlarıyla Kırşehir’e ve Kırşehirlilerin gözü, kulağı, sesi ve dili olmuştur. Bu duygularla, Kırşehir Çiğdem Gazetesinin 45. kuruluş yıldönümünde sizleri ve gazetenize emeği geçmiş olan bütün çalışanlarınızı, yazarlarınızı kutluyor, sizlerden Kırşehir için her zaman güzel haberler alacağımız nice yıllar diliyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)