Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ve Şube Müdür Yardımcısı Engin Kaşdaş, bugün şehrimize gelerek yerel gazeteleri ziyaret etti.
Saat 13.00’te gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Salih Güner’le görüş alışverişinde bulunun Murat Yürekli ve Engin Kaşdaş, yerel basının içinde bulunduğu sorunları ve talepleriyle ilgili bilgiler aldı.  
Döviz kurunun ardından yaşanan ekonomik sıkıntıların kısa sürede atlatılacağı umudunu taşıdıklarını belirten Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli, “Yerel basının önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle yerel basının ekonomik sıkıntı içinde olduğunu da görüyoruz. İnşallah 2022 yılı ülkemiz için yatırım yılı olacak. Dolayısıyla yerel basınımızda bundan yararlanacak ve içinde bulunduğu sorunlar da hafifleyecektir. 2022 yılında uygulanacak resmi ilan fiyatları da yeni yılla birlikte yeniden belirlenecektir. Umarım bu da basınımızın ekonomik sorunlarına katkı sunacaktır” dedi ve “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diledi. 
Gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in İmtiyaz Sahibi Salih Güner de Kırşehir’de yerel basının içinde bulunduğu ekonomik sorunların giderek ağırlaştığını, kâğıt başta olmak üzere bir çok girdi maliyetlerin arttığına dikkat çekerek çözümü konusunda Basın İlan Kurumu’nun ve Hükümetin destek vermesi gerektiğini ifade etti.  (HABER: NECLA BAĞCI)