Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapımı devam eden Kırşehir Şehir içi Minibüs Terminali'nin ulaşım kalitesini arttıracağını belirterek “Şehir içi Minibüs terminalimizin yapımına devam ediliyor” dedi.
Başkan Bahçeci, “Kırşehir Belediyesi olarak Kırşehir’de hizmet kalitesini artıracak projelere Şehir içi Minibüs Terminali ile devam ediyoruz. Eski pazar alanının bulunduğu 10.500 m2’lik alana yapılan proje kapsamında şehir içi minibüsleri için; 8 adet durak, taksi durağı, 150 kişilik restoran, çay ocağı, kafe, zabıta bürosu, 500 araçlık kapalı otopark, dükkân ve çocuk oyun alanı yer alacak. Yeni 500 araçlık kapalı otoparkla birlikte park sorunu da çözülmüş olacak. Buraya yaptığımız 500 araçlık kapalı otopark ile bölgede park sıkıntısını çözmüş olacağız. Hemen yanı başındaki Pazar yerinin altındaki kapalı otoparkla birlikte kapasite 800 araç olacak. Şehir içi minibüs terminali projemiz ile birlikte Kırşehir de ulaşım kolaylaşacak, konforlu ve işlevsel bir hal alacak. Ulaşım bir kentin en önemli meselelerindendir. Biz de bu meseleyi öncelik sıramıza alarak Kırşehir’de ulaşımı kolaylaştırmayı bir görev bildik. Hem şehirlerarası otobüs terminali hem de Şehir içi Minibüs Terminali projemiz ile Kırşehir’de ulaşım problem olmaktan çıkacak.” dedi.
Kırşehirlilerin ulaşım kalitesini arttıracak nitelikte kolay ulaşımı sağlayan konforlu, işlevsel ve nitelikli bir terminali Kırşehirliler için tasarladıklarını kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Kırşehirlilerin ulaşım kalitesini arttıracak nitelikte, kolay ulaşımı sağlayan konforlu, işlevsel ve nitelikli bir terminal hedef alınarak tasarlanan proje ile şehir içi ulaşıma bir düzen getirilmesi ve hemşerilerimiz için yaşanabilir bir alan oluşturmayı amaçladık” dedi. (HABER MERKEZİ)