Kırşehir İl Genel Meclisi Üyeleri:

“BAHAR KALKANI HAREKÂTINI DESTEKLİYORUZ”

Kırşehir İl Genel Meclisi Bahar Kalkanı harekâtına destek açıklamasında bulundu.
Bugün İl Genel Meclis Salonunda meclis üyelerinin katılımı ile Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla gerçekleşen basın açıklamasında şöyle denildi;
“27 Şubat 2020 gecesi, Suriye-İdlib bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait konvoya yapılan hain saldırıda 33 kahraman evladımız şehit edilmiş, 32 evladımız yaralanmıştır. Acımız büyüktür. Milletimizin başı sağ olsun.
“Bu alçak ve menfur saldırıyı Kırşehir İl Genel Meclisi ve aşağıda imzası bulunan parti grupları olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz.
“Askerlerimize yapılan saldırılara Uluslararası hukukun gereği olarak gereken ne varsa Türk Milleti adına Türk Silahlı Kuvvetlerinin misli ile yapacağına kanaatimiz tamdır.
“Kahraman Türk Ordusunun kendisine verilen görevleri her zaman olduğu gibi bundan sonra da üstün başarıyla gerçekleştireceğine olan inancımız tamdır.
“Kahraman Türk Ordusunun, 27 Şubatta İdlib’teki menfur saldırıya müteakiben başlattığı “Bahar Kalkanı Harekâtını”, Kırşehir İl Genel Meclisi olarak destekliyor, Ordumuzun muzaffer olmasını diliyoruz.
İl Genel Meclisimiz ve üyelerimiz olarak kahraman Mehmetçiklerimizin yanındayız. Kırşehir kamuoyuna saygıyla duyururuz.” (HABER MERKEZİ)