Bağbaşı TOKİ’de yaşayan ev sahipleri son derece huzursuz günler yaşarken, İYİ Parti Teşkilatıyla bir araya gelerek sorunlarını dile getirdiler.

TOKİ sakinleri İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu’na sıkıntılarını anlatıp, yardım talep ettiler.

Mağdur edildiklerini, sıkıntı içinde olduklarını anlatan TOKİ sakinleri “Borçlanarak bir ev sahibi olmak istedik. Bizlere çok güzel sözlerle anlatılan ev sahibi olma isteğimiz işkenceye döndü. Yaşanan zorlu şartlardan sonra evimize oturduk. Ama bize danışmadan atanan müdürler tarafından idare edildik. Muhasebeci, teknisyen ve kapıcılardan oluşan 10 ayrı çalışan var. Şimdi bize bir yazı ile yönetimin devredileceğini, 768 ortaktan 1 kişinin bile kabulünün buna yeteceğini ifade ediyorlar. Israrla istememize rağmen maalesef bugüne kadar olduğu gibi bilançoyu 1 kez bile göstermediler, ama bize yaklaşık 700.000,00 TL borç çıkartıp, ödememizi istiyorlar. Halen eksik olan işler var. Biz bu şekilde şaibeli bir şekilde yapılacak devri kabul etmiyoruz.” diyerek İyi Parti Kırşehir İl Teşkilatı’ndan yardım istediler.

Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, “Her bloktan 1’er temsilci seçin, bizimle irtibata geçsinler, yardımcı olalım. Özellikle bilançoyu görmeniz lazım. Davet edildiğiniz toplantıya katılın, bilançoyu isteyin.” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ise, “Sizlere güzel sözlerle vaatlerde bulunanlar şimdi çözüm için ortada yoklar. Seçtiğiniz temsilciler ile görüşelim. İYİ Parti’nin Avukatları ile sizler için kanuni her yola başvuralım. Kimse keyfi davranamaz” diye konuştu.

Daha sonra İYİ Parti İl Binasında buluşmak üzere topluluk dağıldı. (HABER MERKEZİ)