Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi…

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: “Bağbaşı bölgesi Kırşehir’in üniversiteye yakınlığı sebebi ile üniversitenin kullanabileceği çok önemli bir merkez haline gelecek”

Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde bulunan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımına sona yaklaşılıyor.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm alanında yapmış olduğumuz Bağbaşı Aile Yaşam Merkezinde inşaatında artık sona geliniyor. İnşallah müteahhit firma kısa zamanda teslim edilecek.
Yapılan projeler hakkında konuşan Başkan Bahçeci, “TOKİ Bağbaşı son etabı hızla devam ediyor. Aile Yaşam Merkezi Kırşehir’imiz için son derece önemli bir bina olacak. Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi TOKİ tarafından yapılıyor ve bitince de Belediyemize devir edilecek işletmesini tamamen Belediye yapacak. Aile Yaşam Merkezi dört katlı içerisinde bodrum, zemin artı iki kattan oluşan bir bina şeklinde tasarlandı. Aile Yaşam Merkezi binası yaklaşık 600 metre kare ye oturan bina. Bodrum katında yüzme havuzu olacak. Fitness, aerobik, güzellik merkezi, bakım merkezleri, giyinme soyunma odaları olacak. Üst kat giriş katında kafeteryası olacak ve üst katında sınıflar ve derslikler şeklinde tasarlandı” dedi.
Başkan Bahçeci, “Buradaki amacımız Kırşehir’imize ve özellikle Bağbaşı’nda oturan insanlarına bu bölge 2712 dairelik bir proje idi. 3.etapla birlikte tamamlanmış olacak ve bunun yanında bu bölgeyi tekrar imar revizyonuna aldık. Bağbaşı bölgesi Kırşehir’in üniversiteye yakınlığı sebebi ile üniversitenin kullanabileceği çok önemli bir merkez haline gelecek. Özellikle hanımlar yüzme dersi alabilecek. Bağbaşı Aile Yaşam Merkezinin bir otelin SPA gibi düşünülmesi lazım ve bu şekil tasarlandı. Spor alanı olacak. Aerobik, Fitness orada spor yapabilecekler. Yine burada Aile Yaşam Merkezinde olduğu gibi her alanda açacağımız kurslarla burası inşallah çok güzel bir hizmet verecek. Öğretmenler, öğrenciler için çok güzel bir mekân olacak burasını en güzel bir şekilde kullanabilecekler. Belediyemize teslim edecek bizde tefrişini yapıp içini inşallah Kırşehirlilerimize birkaç ay sonrada bizde Kırşehirlilerimizin hizmetine sunacağız” dedi. (HABER MERKEZİ)