Hayatını çocuklarına ailesine adayan babalar, yılda bir kez de olsa eşi ve çocuklarından bir demet çiçekle, bir öpücükle de olsa hatırlanmayı bekliyor.

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü Pazar günü kutlanacak. “Babalar Günü” dolayısıyla Kırşehir’de bazı alış veriş merkezleri ve mağazalar özel indirimler yaptı.

Türk örf ve adetlerinde babalarımızın bizlerin hayattaki ilk kahramanı, zorluklarla başa çıkmayı ve güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlığımız olarak anılıyor.

 Babalarımızın kıymetini her daim bilmeli, onlara sevgimizi göstermek için yalnızca Babalar Günü'nü beklememeliyiz. Babalar Günü, onlara bu duygularımızı ulaştırmanın yalnızca küçük bir vesilesi olmalı.

BABANIZI UNUTMAYIN...

Belki anneler kadar yoğun gösteremeseler de en az onlar kadar sever babalar çocuklarını... Bu pazar siz de bir hediyeyle internetten kartla seveceklerini tahmin etmeseniz de mutlulukla kabul edecekleri bir buket çiçekle ama en iyisi bir kucak sevgiyle babanıza gidin.

Şair Cemal Süreya'nın o güzel şiirindeki mısralar gibi çok geç olmadan sevginizi gösterin o çok sevdiğiniz kişiye, babanıza: ''Sizin hiç babanız öldü mü?/ Benim bir kere öldü kör oldum/Yıkadılar aldılar götürdüler/Babamdan ummazdım bunu kör oldum''... (HABER: BEYHAN BALLI)