KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk:
 “Babalar aile kurumunun temel direğidir”

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, aile kurumunun temeli direğinin babaların gününü kutladı.
Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü düzenlenen Babalar Günü yarın kutlanacak. KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Babalar Günü dolayısıyla yayındığı kutlama mesajında, 
“Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsur, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. Aile kurumunun, temel direği olarak görülen babalarımız; aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi yaşamsal vazgeçilmezliği olan değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici rol üstlenmektedir. Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki büyük rolü olan babalarımızdan alacağımız dersler, hayat boyu bize rehberlik edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta büyük bir fedakârlık ve emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın “Babalar Gününü” kutluyor kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzun ömürler diliyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)