Kırşehir Barosu avukatlarından C. Özgür Vahaboğlu, Kırşehir Pasajı’ndaki yazıhanesinde ve Aşıkpaşa Mezarlığı’ndaki kabrinde gözyaşları ile anıldı.
Anma törenine Özgür Vahaboğlu’nun ailesi, ailesi yakınları, meslektaşları, komşuları, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Fatma-Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi Müdürü Hakan Vahaboğlu, CHP İl Başkanı Eczacı Ş. Baran Genç, İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan, Kadın Kolları Meral Gökçınar, Bakkal Odası Başkanı Murat Zobu, Kırşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültür Merkezi çalışanı ve yakın dostu Taylan Naldöken, 10 yıl Vahaboğlu’nun Avukat Katipliğini da yapan Orhan Tekbıçak, kardeşi Av. Özdener Vahaboğlu ve sevenleri tarafından anıldı.
Av. Özgür Vahaboğlu 4 yıl önce vefat etmişti. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan VAHABOĞLU vefat ettiğinde on yıllık Kırşehir Barosu avukatlarındandı.
Öğrencilik yıllarında Kadıköy CHP gençlik kolları başkanlığı yapmış ve bu arada sol duyu adında bir edebiyat - sanat dergisi çıkarmışlardır. Gene aynı yıllar Samsun’dan Ankara’ya yürüyüş tertip eden üniversite öğrenciler arasında yer almıştı.
Avukatlık yıllarında CHP’den Kırşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmuştu. Aynı zamanda 2 dönem Kırşehir Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine de seçilen Av. Özgür Vahaboğlu, çevresinde ve Meslektaşları arasında sayılan takdir edilen bir Kırşehirliydi. 39 yaşında aramızdan ayrılan bu genç ve çalışkan hemşerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.
Foto Aile’nin değerli sahibi Arif Bey tarafından çekilen fotoğrafı siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. (HABER: BEYHAN BALLI)