AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’dan yeni yıl mesajı:

 “Aşkınan çalışan yorulmaz inancıyla çalışmaya, koşturmaya devam edeceğiz”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

2022 yılında da aşkınan çalışan yorulmayacağını  inancıyla çalışmaya ve koşturmaya devam edeceklerini belirten Başkan Seher Ünsal, yayınladığı yeni yıl mesajında şunları ifade etti:

“2021 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması, gönülden temennimizdir.

13 Ocak 2021’de büyük bir coşku ile yaptığımız kongre sonrası görevi devraldık.  Görevi devraldığımız günden beri şehrimize, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda, dolu dolu programlarla, çalışmalarla, ziyaretlerle geçirdik.  Çalmadık kapı girilmedik gönül bırakmamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.

“Kırşehir adına 2021 yılının en önemli olaylarından biri de Ahi Evran-ı Veli’nin doğumunun 850. Yılında Cumhurbaşkanımızın yayımladığı genelge ile AHİ EVRAN YILI olarak ilan edilmesidir. Bu vesile ile 16 Eylül’de Cumhurbaşkanımızı Kırşehir’de ağırlamanın onurunu ve gururunu yaşadık. Cumhurbaşkanımızın Ahilik Teşkilatı Bayramına katılarak Kırşehir’e ve Ahiliğe verdiği önemi bir kez daha görmüş olduk.

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni hizmet binamızın açılışını yapması 2021 yılında partimiz ve teşkilatımız adına tarihe düşülen unutulmaz bir not olmuştur.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni hedeflere yerli ve milli projelere 2022 yılında da hız kesmeden devam edeceğiz. Yeni ekonomik modelimiz ile kur-faiz-enflasyon saldırısını, ekonomimizin güçlü yapısı ve aldığımız tedbirlerle kısa sürede bertaraf ettik ve cari açığımızı düşürerek hem üretimi artırma hem de ihracatı artırma hedeflerimize ulaşacağız.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin sıkıntılı süreçleri kendi kendine atlatacak güce sahip olduğunu görmenin de onuru ve gururunu da yaşadık. Zor günlerinde esnafımızı, çiftçimizi, üreticimizi, sanayicimizi, tüccarımızı; Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi için ter döken, emek veren hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmadık.

Her kesime yönelik hayata geçirdiğimiz özel programlarla ekonomimizi ayakta tuttuk.

Yıl içinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, elim kazaları, millet olmanın verdiği güçle ve dirayetle, hep birlikte aştık. Ülkemizin büyümesi, gelişmesi, kalkınması ve hedeflerine ulaşması için durmadan çalışarak, Türkiye’yi yepyeni ufuklara, 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına hep birlikte taşıyacağız.

“İnsan olarak gördük ki, en büyük hazinemiz sağlık.  Millet olarak gördük ki, en büyük hazinemiz inancımız ve birliğimiz. Ülke olarak bir daha gördük ki; salgın, doğal afet gibi hangi zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım, bizi ayakta tutan Milli irade ve dayanışma ruhumuz.

Geride bıraktığımız 2021, maalesef, koronavirüs salgını başta olmak üzere pek çok zorlukla sınandığımız bir yıl oldu. Türkiye, devleti ve milletiyle birlik içinde, bu engellerin hepsini de, Allah’ın izniyle aşmıştır ve aşacaktır.

“Son 20 yıldır olduğu gibi 2022 yılında da ‘aşkınan çalışan yorulmaz’ inancıyla çalışmaya, koşturmaya devam edeceğiz. İnşallah 2022, yıllardır verdiğimiz mücadelelerin, yaptığımız fedakârlıkların, harcadığımız emeklerin meyvelerini toplamaya başladığımız bir yıl olacaktır. Bu duygularla bir kez daha 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)