Kırşehir Belediyesi’nin ekonomik olarak zor günler geçiren ve su faturasını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız için daha önceden başlatmış olduğu “Askıda Fatura” dayanışma kampanyasını devam ettiriyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırsever vatandaşlarımız arasında köprü görevi niteliğindeki “Askıda Fatura” kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu şunları ifade etti:

 “Kırşehir Belediyesi olarak “Askıda Fatura” bir kampanya başlatarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile hayırsever vatandaşlarımız arasında köprü görevi görecek bir uygulamaya hayata geçirmiştik.

“Askıda Fatura” kampanyamız ile isteyen hayırsever hemşehrilerimiz su faturasını ödeyemeyen ihtiyaç sahibi ailelerimizin su faturasını ödeyebiliyorlar. Hayırsever hemşehrilerimizi ve kurumlarımızı ‘alan elin veren eli görmediği’ bu dayanışma kampanyamıza katılmaya davet ediyor, kampanyaya duyarlı olan tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum.

 Belediyemizin www.kirsehir.bel.tr adresinden Askıda Fatura sekmesine giriş yaparak kampanyaya katılabilirsiniz.” (HABER MERKEZİ)