Kırşehir İl Özel İdaresi, 2021 yılı asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında yer alan Akpınar İlçesi Boyalık-Küçükabdiuşağı köyleri arası ve Akpınar İlçesi Belediye Sınırı-Hacımirza köyü yol yapım çalışmasını tamamladı.
Alt yapı ve tüm yol dolgu işleri tamamlanan Boyalık ve Küçükabdiuşağı köylerini birbirine bağlayan 6 km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı ve Akpınar İlçesi Belediye sınırı ile Hacımirza köylerini bağlayan 3 km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı olmak üzere toplamda 9 km’lik yol yapım çalışması gerçekleştirildi.
Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz Akpınar İlçesi köylerinin tamamlanan yol yapım çalışmaları ile ilgili “Tüm köylerimizin en iyi ve kaliteli hizmet alabilmeleri için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz.2021 yılı yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Planladığımız programlar dâhilinde tüm ilçelerimizdeki köylerde çalışmalarımız devam edecek. İl Özel İdaresi olarak amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşamamasıdır. Vatandaşlarımızın Yol konusunda, rahat, konforlu ulaşım yapmalarını sağlamaktır. Yol yapım çalışmaları biten Akpınar İlçemizin köylerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yol yapım çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)