AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“Cumhuriyetimizin ilanı şanlı 
tarihimizin dönüm noktasıdır”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Türk Milleti’nin 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya, iradesine pranga vurdurmayacağını tüm dünyaya gösterdiğini belirten Başkan Seher Ünsal, mesajında şunları ifade etti:
“Bugün, Türk Milleti olarak şanlı tarihimizde çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 98. yılını kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti; asırlardır hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden asil bir milletin yeniden doğuşunun nişanesidir.
“Türk Milleti, 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya, iradesine pranga vurdurmayacağını, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla ilan etmiştir.
“Cumhuriyetimizin kuruluşuna varan kurtuluş mücadelesinde, yediden yetmişe kenetlenen, tek yürek, tek yumruk olan milletimiz, bugün de birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geleceğini inşa etmektedir. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin vazifesidir. 
“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış, hem de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olarak gireceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde “Millete efendilik yoktur, hizmet vardır” düsturuyla, hiçbir ayrım gözetmeden ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz.
“Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağıdır. Bugün, 20 yıl öncesine göre her bakımdan çok daha güçlü, çok daha dirayetli, çok daha inançlıyız.
“Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle yad ediyor; bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”  (HABER: NECLA BAĞCI)