AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, yarın başlayacak olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ramazan ayının birlik ve beraberliklere vesile olmasını dileyen Başkan Seher Ünsal, yayınladığı mesajında şunları ifade etti:
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan, hasretle yolunu beklediğimiz 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife hep birlikte erişmenin heyecanı içerisindeyiz. Bir yandan toplumsal hayatımızda huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin son bulduğu, kardeşlik duygularının pekiştiği Ramazan ayının sevincini yaşarken, bir yandan da böyle mübarek bir ayı salgının gölgesinde geçirecek olmanın burukluğunu hissediyoruz. En kısa zamanda iftar sofralarında, mukabele programlarında, teravih namazlarında, sahurlarda buluşmak Yüce Allah’tan temennimizdir. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun. Bu duygularımla Ramazan-ı Şerif’in ülkemize, tüm İslam âlemine ve insanlığa, sağlık, huzur ve afiyet getirmesini diliyorum. Birlik beraberliğimiz daim olsun.” (HABER: BEYHAN BALLI)