AK Parti Kırşehir İl ve Merkez ilçe Teşkilatı Muharrem ayı nedeniyle dün Cacabey Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Aşure ikramına AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Muharrem ayı ile birlikte Aşure’nin insanların bir araya getiren en önemli değerlerden olduğunu anlatan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, "Aşure ikramı ile insanlarımız kendilerini bir arada tutan kardeşliğe daha çok sahip çıkıyor. Bu mübarek ayda Aşure ile insanımız daha da pekişerek yakınlaşıyor. Bizde bu nedenle hazırladığımız programda kendin en işlek ve hareketli noktalarından olan Cacabey Meydanında Aşure ikram ederek, vatandaşlarla bir araya geldik. Hemşehrilerimizle hoş sohbet ettik. Allah’a hamdüsenalar olsun bugünümüze. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Ünsal, öğle saatlerinde başladıkları programda bin kişiden fazlasına Aşure ikram ettiklerini söyledi. (HABER: BEYHAN BALLI)