Kırşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara bayramın ilk günü bağlı kuruluşlarını ziyaret ederek hizmet alan vatandaşların sevincine ortak oldu.
İl Müdürü Ramazan Baykara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanının selamı ve Vali İbrahim Akın’ın talimatıyla sosyal mesafe kuralına dikkat ederek tüm kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdi.
İl Müdürü Ramazan Baykara bayram sabahı Müdürlüğe bağlı Merkez Huzurevinde kalan mukim büyüklerin sofralarına konuk olduktan sonra Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma merkezinde özel engelli kardeşlerimizin, Çocuk Destek Merkezimizde kalan çocuklarımızın ve Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi Müdürlüğünde kalan büyüklerimizin hatırlarını sorarak bayram sevinçlerine ortak oldu. Sonrasında Fatma Bacı Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklara Vali Akın’ın bayram harçlıkları ve hediyelerini takdim etmesinin ardından izolasyon kuruluşu Osman Yalçınkaya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde mukim engelli ve yaşlıları ziyaret etti. Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri birimi tarafından şehit yakınların yardım edilerek kahraman şehitlerimizin mezarlık ziyaretleri gerçekleştirildi.
İl Müdürü Ramazan Baykara; “Bayram; unutulmazsa masumlar, şehit yakınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz hakkıyla bayramdır.
Bu duygularla Kurban Bayramı'nda Covid-19 salgını imtihanından eser kalmayan, kaynaştığımız günler niyazıyla tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)