Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Elif Sevim’in “Sağlık ve Biyoteknoloji Alanında Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi” isimli proje başvurusu Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından kabul edildi.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2237-B Proje Eğitimi Programına kabul edilen “Sağlık ve Biyoteknoloji Alanında Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi” isimli projeye Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Akademik Gelişim Destek Ofisi de katkı sunuyor.

“Sağlık ve Biyoteknoloji Alanında Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi” isimli projede; Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Hamdi Soner Altundoğan ile Prof. Dr. Muhammet Şaban Tanyıldızı, Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hamdi Temel, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Elif Sevim ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Aycan Gündoğdu eğitimci olarak yer alacaklar. 16-18 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılması planlan 2237-B Proje Eğitimi Programının başvuruları ve katılımcıların sağlaması gereken şartlar ilerleyen zamanlarda Ahi Evran Üniversitesi’nin internet sitesinden yayınlanacak. (HABER MERKEZİ)