Ahi Evran Üniversitesi’nden Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne BKYS Eğitimi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, “Ahi Evran Üniversitesi Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi’’(BKYS) yazılımının ilk satışını gerçekleştirdi.

Kalite çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, yerli yazılım olan Ahi Evran Üniversitesi Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemini, 17 Mayıs 2022 tarihinde karşılıklı imzalanan protokol ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine sattı.

Protokol kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Yönetim Koordinatörlüğü tarafından Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi temsilcilerine BKYS eğitimi verilmesi kararlaştırıldı.

28 Haziran 2022 tarihinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğretim elemanları Öğr. Gör. İsmail Arı, Öğr. Gör. Emrullah Tekin ve Öğr. Gör. Osman Yiğit Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ekibi ile bir araya gelen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi temsilcileri iki gün sürecek olan BKYS eğitimlerine başladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ekibine eğitim vermeye başlayan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ekibi, eğitimde Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi tanıtımı ile modüllerin kullanımına yönelik tanıtım yapacak.

Üniversitemiz Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitime; Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Doç. Dr. Gülbahar Üçler ve Ekrem Öztürk, Bilgi İşlem Daire Başkanı Canfer Memoğlu, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Öğr. Gör. Gamze Yılmaz, Reşit Mamur ile Kalite Yönetim Koordinatörlüğü personeli Ersoy Doğan ve Cem Can Cebeci katıldı.