Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün eşsiz fotoğrafından esinlenerek yapılan heykel, Kırşehir'de faaliyet gösteren Venta Makinenin sahibi Fatih Aydın tarafından Kırşehir Belediyesine hediye edildi.
Daha önce Kırşehir Otogar’ın karşısına yerleştirdiği Atatürk fotoğrafıyla herkesin takdirini kazanan Kırşehir Belediyesi bu kez de Ahi Evran Külliyesi girişine Mustafa Kemal Atatürk'ün kahve içerken yapılmış heykelini yerleştirdi.
Atatürk’ün kahve içerken yapılmış heykeli Kırşehir halkının yoğun ilgisini çekerken, vatandaşların burada fotoğraf çektirmeleri de dikkat çekiyor.
Pek çok ilde bu tür heykel ve anıtların o şehirlerle özdeşleştiğini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bundan sonra bu tür kent mobilyalarının şehrin muhtelif yerlerine yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Teşekkürler Atatürkçü Başkan
Kırşehirliler Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür ederek, “Anlamlı ve isabetli bir noktada anlamlı bir kent mobilyası için teşekkürler. İnşallah bunların devamı gelir dediler. (HABER: SALİH GÜNER)