Bu yıl 30.’su kutlanan Vergi Haftası nedeniyle İl Defterdarı Yusuf Balcı başkanlığındaki heyet Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali İbrahim Akın, bu yıl 25 Şubat-3 Mart 2019 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası’nın kamuoyunda vergi bilincini artırmak ve vergiyi tüm tabana yaymak amacı taşıdığını söyledi.
Devletimizin vatandaşlarımıza hizmet verebilmesi için vergiye ihtiyaç duyulduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “Devletimizin en başta gelen geliri olan vergiler ülke olarak kalkınmamız, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza en iyi ve en hızlı şekilde ulaşması ve her alanda gelişme yaşamak için sağlıklı bir şekilde toplanmalıdır. Vatandaşlarımız da vergilerini zamanında yatırmalı, bu konuda duyarlı davranmalıdır. Ayrıca vergi adaleti sağlanmalı, vergi kaçakçılığını önlemek gerekmektedir. Bu duygularla, çalışanlarımızın Vergi Haftasını kutluyorum.” dedi.
Defterdarlık birim yöneticilerinin ve Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Özgür Albayrak’ın da katıldığı ziyarette, İl Defterdarı Yusuf Balcı, yürüttükleri çalışmalarda kendilerine verdiği desteklerden dolayı Vali İbrahim Akın’a teşekkür etti.
Ziyaret, Defterdar Yusuf Balcı’nın kurum çalışmaları ve Vergi Haftası etkinlikleri ile ilgili Vali İbrahim Akın’a bilgiler vermesiyle sona erdi. (HABER MERKEZİ)