AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 
temellerinin atıldığı, milli egemenliğin 
ilân edildiği önemli bir gündür” 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 
Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Seher Ünsal, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:
“23 Nisan 1920 tarihi, bugün üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği önemli bir gündür. Vatanımızın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği hayati bir dönemde, Türk Milletinin yeniden dirilişinin, şahlanışının timsalidir. 
“Meclis’imizin kuruluşu, “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla istiklal ve istikbal mücadelesini sürdüren, geleceğine yön veren milletimiz için vatan ve bayrak sevgisinin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur.
“Milli egemenliğimizin temelleri atılırken, aziz milletimiz her yaştan ferdiyle zafere  uzanan yolda birlik ve beraberlik içinde yılmadan mücadele vermiştir. Millet olarak, çocuklarımızı dünyadaki en kıymetli varlık olarak görüyor, onları el üstünde tutuyoruz. En büyük arzumuz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha büyük, daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye’de yaşamaları için çalışmaya devam ediyoruz.
“Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularımla kutluyor, tüm çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklâl Harbimizin zafere ulaşmasında ve devletlerimizin kuruluşunda vazife üstlenen kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyorum.”  (HABER: BEYHAN BALLI)