Milletvekili Kendirli’den yeni yıl mesajı:

“2023 hedeflerimize yürüyüşümüz, 2020 yılında da aynı kararlılıkla devam edecek”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bütün Kırşehir halkına sağlık ve mutluluk içinde nice yıllar diledi.
Yeni yılın barışa, kardeşliğe, huzur ve refaha vesile olmasını dileyen Milletvekili Kendirli, mesajında şunları ifade etti:
“Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren, ülkemizde, bölgemizde ve dünyada çok önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha bırakıyoruz 2020’in, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum.
“AK Parti iktidarları ile birlikte eğitimde, sağlıkta, ekonomide, ulaşımda başlatılan büyük atılım ve yatırımlar, 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz 2020 yılında da aynı kararlılıkla devam edecek, istikrarlı büyüme ve kalkınma süreci kat kat artarak yeni başarılarla taçlandırılacaktır.
“Türkiye kendisine inanan, güvenen ve yardım bekleyen ülkelere duyarsız kalmayarak mazlumların yanında yer almaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha yeni yılın başta Kırşehir’imiz, kıymetli hemşehrilerimiz, Ülkemiz için, Milletimiz için ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; barışa, kardeşliğe, huzur ve refaha vesile olmasını diliyor, selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.” (HABER MERKEZİ)