TSO Başkanı Yılmaz’dan yeni yıl mesajı:

“2021’de hedeflerimize bir adım daha yaklaşacağız…”

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, 2020 yılının koronavirüsten dolayı zor ve sıkıntılı bir yıl olarak geride kaldığını belirterek, 2021 yılının pandemiden kurtulduğumuz bir yıl olmasını diledi.
2021 yılında da beş yıldızlı bir oda olarak hizmet vermeye devam ederek, hedeflerine bir adım daha yaklaşacaklarını ifade eden TSO Başkanı Mustafa Yılmaz, yayınladığı yeni yıl mesajında şunları söyledi:
“Yoğun çalışmalarla geçen bir yılı daha geride bıraktık. 2020 yılında, pandemi sürecinde siz değerli üyelerimize elimizden geldiğince etkin hizmet vermeye çalıştık. 2021 yılında da beş yıldızlı bir oda olarak hizmet vermeye devam edecek, hedeflerimize bir adım daha yaklaşacağız.
Bu yılın pandemiden kurtulduğumuz yıl olarak anılmasını temenni ederek, yeni umutların, sevinçlerin ve heyecanların yeşerdiği 2021 yılının ilimize ve ülkemize iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyor; şahsım, Yönetim Kurulu ve Meclisimiz adına hepimizin yeni yılını kutluyor, saygılarımı sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)