İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz açıkladı…

2020’DE KÖY YOLLARINA13 MİLYONLUK YATIRIM…

Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, daha güvenilir, daha konforlu ulaşım için bu yıl köy yollarına 13 milyonluk yatırım yaptıklarını açıkladı.
Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz, ilimizde İl Özel İdaremiz tarafından 2020 yılında gerçekleştirilen köy yol yapım yatırımları ve çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
İlimizde bulunan köylerimizin her kesimine en iyi hizmetleri getirme gayretinde olduklarını belirten Yılmaz; “Köylerimizin her alanda en iyi hizmeti alması için gece gündüz demeden koşturuyoruz. Hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek, çözüm bulmak için yoğun çaba gösteriyoruz” dedi.
Tüm alt yapı çalışmaları tamamlanan köylerde 2020 yılında yol yapım çalışmalarını tamamladıklarını belirten Genel Sekreter Yılmaz “Yaşam koşullarını daha kaliteli hale getirmek, köylerimizin talep ve isteklerini takip etmek her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. İlimizde bulunan Merkez, Akpınar, Akçakent, Boztepe, Çiçekdağı, Kaman ve Mucur İlçelerimizde, İl Özel İdaremizin tarafından köylerimize bu yılsonu itibariyle 76 km I. kat sathi kaplama,51 km II. Kat Sathi Kaplama olmak üzere yaklaşık 35 Köyümüze 13 milyonluk yatırım ile toplamda 127 Km yeni yol yapımı gerçekleştirdik. Amacımız köylerimizde kaliteli, rahat, konforlu ve güvenilir ulaşım imkânını sağlamaktır. İl Özel idaresi olarak bu konuda çok özverili çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar vesileyle bizlere her zaman destek olan Valimiz Sayın İbrahim Akın’a, Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli ’ye, İl Genel Meclis Başkanımız Hacı Ömer Seyfi ve İl Genel Meclis Üyelerimize ve sahada çok büyük gayret ve özveri ile çalışan Özel İdaresi ekiplerimize çok teşekkür ediyor, köylerimizin yeni yollarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)