AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“15 Temmuz kahraman Türk Milleti’nin destanıdır”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz’un millî iradenin vesayete, cesaretin ihanete, milletin hainlere galebe çaldığı, insanlık tarihine altın harflerle yazılmış büyük bir demokrasi mücadelesinin adı olduğunu belirten Başkan seher Ünsal, mesajında şunları ifade etti:

“15 Temmuz, asker elbisesi giymiş teröristlerin uçaklar, helikopterler, tanklar, silahlarla devlete ve millete yapılan haince saldırıya karşı devletinin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna tankların önüne yatan, kendilerine uzatılan silahlara karşı canını hiç düşünmeden siper eden kahraman Türk Milleti’nin destanıdır.

“15 Temmuz, ülkemizi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları ve iş birlikçilerine karşı, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

“15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inerek vatanı ve milleti için her ne pahasına olursa olsun koruyacağını, yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destanı yazmaya hazır olduğunu göstermiştir.

“15 Temmuz, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı safta verdiğimiz istiklal mücadelesidir. 15 Temmuz’da milletimiz, iradesine ve ülkesine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz ihaneti ve milletimizin bu ihanete verdiği cevap bizim için nesilden nesle aktarılması gereken kutlu bir emanettir. Bu emanete sahip çıkmak ise hepimizin boynunun borcudur.

“Bu düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde ebediyete uğurladığımız şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize Rabbimden sağlık ve afiyet diliyorum. Rabbim, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Rabbim, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu güzel ülkeyi korusun. Rabbim, vatanımızı her türlü saldırıdan, her türlü ihanetten muhafaza buyursun. Rabbim, bu millete bir daha 15 Temmuz gibi acılar yaşatmasın.” (HABER MERKEZİ)