Kırşehir Sağlık-Sen Şube Başkanı Yasin Yücesan:

“12 MAYIS HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Kırşehir Sağlık-Sen Şube Başkanı Yasin Yücesan, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm hemşirelerin gününü kutladı.

Hemşirelerin kutsal mesleği yerine getirdiğini belirten Başkan Yasin Yücesan, hemşirelerin geçmişten günümüze sağlık sisteminin vazgeçilmez bir unsuru olduklarına dikkat çekti.

Başkan Yasin Yücesan, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:

“Her türlü olumsuzluklara rağmen, Sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve tedavinin başarıya ulaşmasında etkin bir rol oynayan hemşirelerimiz ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışmaktadırlar. Temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş, bu kutsal meslek geçmişten günümüze sağlık sisteminin vazgeçilmez bir unsuru olmuştur.

“Hemşirelerimiz zor çalışma şartlarına rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü, şefkatli tutumları ile sağlık ekibinin temel taşlarından birisi olmuştur, hemşirelerimiz bu sorumluluk bilinciyle tüm zorluklara göğüs gererek, gece gündüz demeden vazifelerini en iyi şekilde yerine getirmek için gayret göstermektedirler.

“Mesleklerini büyük bir fedakârlık ve insan sevgisiyle yerine getiren, mesai arkadaşlarımız kader yoldaşlarımızın Hemşireler Günü’nü en kalbi duygularla kutluyoruz.”

Sağlık-Sen Başkanı Yasin Yücesan, Hemşireler Günü dolayısıyla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Güneş ile birlikte bir hemşireler Günü dolayısıyla bir program düzenledi. (HABER MERKEZİ)