Kırşehir'in Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ve Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen "Zeytin Dalı Harekatı"na destek olmak amacıyla Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.
Deniz ve Yılmaz, Yozgat'ın Yerköy ilçesine kurulan Türk Kızılayı'na gelerek kan bağışı yaptı.
Başkan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütleri DEAŞ, PKK, PYD-YPG’nin temizlenmesi için başlatılan ve kararlılıkla devam edilen Zeytin Dalı Harekatı destek olmak için Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunduklarını söyledi.
Yozgat Yerköy ilçesinden kurulan Kızılay kan bağış aracında kan verdiklerini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:
"Şunu biliyoruz ki, barışta da terörle mücadelede de başka zamanlarda da kana ihtiyaç oluyor. Kızılay'a fırsat buldukça her zaman kan vermek gerekiyor. Bu hem Kızılay'ı hem de ülkemizi güçlü kılar. Türkiye terörle mücadelede en samimi bir şekilde mücadele eden ülkelerin başında geliyor. Yurt içerisinde ve yurt dışında terörle mücadele ediyoruz. Şu anda da yurt dışında Afrin'de milletimizin duasıyla, devletimizin desteği ile kahraman Mehmetçiğimiz bu mücadeleyi yürütüyor. Tek amacımız sınırlarımızın ve ülkemizin güvenliğini sağlamak inşallah bu sağlanacak."
KIRŞEHİR (AA)