KIRŞEHİR’DE Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ve mahalle konaklarında yaz kurs kayıtları başladı.

111_Aym Broşür fnn

 

Kırşehir Belediyesi’ne bağlı Belediye Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezi’nde yaz dönemi için kayıtları başladı.
Kursiyerler, Gençlik Merkezi’nde 1-22 Haziran arası, Aile Yaşam Merkezi, Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezi’nde 15-23 Haziran arasında kayıt yapılabilecek.
Genç, çocuk ve hanımları yaz dönemini verimli geçirmeleri için açtıkları kurslara herkesi davet eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Mahallelerimizde 2013 yılında açtığımız konaklarımızda o mahallede ikamet eden bayanlarımızın kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar. Aynı şekilde Aile Yaşam Merkezimiz ve bu yıl faaliyete geçirdiğimiz Gençlik Merkezimizde faaliyet gösteren kurs, seminer ve kulüpler yoğun ilgi topluyor. Bizlerde yaz döneminde de bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışan Belediyemiz gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de etkinliklere devam edecek. Herkesi ücretsiz olan bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.